Windows 10 download iso 64 bit iso. Download Windows 10 22H2 ISO 64/32-Bit Full Version (Official) [MiniTool Tips]

Looking for:

- Windows 10 download iso 64 bit iso 













































   

 

Windows 10 download iso 64 bit iso.Download Windows 10 ISO File ( Direct Links ) [64-bit/ 32-bit]



 

Kun ohjelma on ladattu ja asennettu, avustaja neuvoo sinua Windows n asetusten valinnassa. Valitse Windows n kieli, tuoteversio ja arkkitehtuuri tai bittinen.

Varmistaaksesi koneen sammumisen valitse kirjautumisruudulta tai aloitusvalikosta virtapainike ja valitse Sammuta. Jos latasit Продолжить n ISO-tiedoston, tiedosto tallennetaan paikallisesti valitsemaasi sijaintiin. Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Haluatko asentaa Windows n tietokoneeseesi?

Haluat asentaa Windows n uudelleen tietokoneeseen, jossa Windows 10 on jo onnistuneesti aktivoitu. Tallenna ja sulje больше информации avoinna olevat sovellukset ja tiedostot.

Kun olet valmis, valitse Ido. Tarkista seuraavat seikat tietokoneessa, johon haluat asentaa Windows n: tai bittinen suoritin. Windowsin kieli. Windowsin tuoteversio. Microsoft Office -tuotteet. Kun tiedosto on ladattu, siirry tiedoston tallennussijaintiin tai valitse Avaa tallentava DVD-asema ja kopioi tiedosto DVD-levylle seuraamalla ohjeita.

Valitse Asenna Windows. Aloita Windows n asentaminen kaksoisnapsauttamalla setup. Anna palautetta Valitse seuraavista vaihtoehdoista. Valitse seuraavista vaihtoehdoista.

Kiitos windows 10 download iso 64 bit iso palautteestasi.

 


Download Windows 10 Disc Image (ISO File).Lataa Windows 10



  Download Windows 10 ISO Files (Direct Download Links) 1 Download Windows 10 Version 21H1 ISO bit English ( GiB, , hits). Download Windows 10 Version (build ) 32/bit ISO for x86/x64 PC. Safe update.    


Comments